Ortisz muzikális brogja

Beszámolók anomáliákról, koncertekről, reklámkritika, lemezkritika; ráadásul mindez rendszertelenül, zenei aláfestéssel, enyhe népművelő beütéssel és öntömjénezéssel megspékelve. Tudják, amilyen blogokkal szarásig van az internet.

Zenebetyár

Nincs megjeleníthető elem

RSS nyalábok

Szégyelled a mobilod? Szégyelld a mobilod!

2007.10.15. 21:47 Ortisz

 

 

 

 

 

 

 

Hogy gondolod, hogy még mindig ezzel a féltéglával mászkálsz? Nem zavar, hogy néznek rád, ha előveszed valahol? Te tényleg ilyen szinten leszarod, hogy hogy ítélnek meg?
Vedd már észre, hogy mi folyik körülötted! A világ halad te meg lemaradsz! Legalább egy kicsit adnál magadra... Ha valaki felhív, mit gondolnak? Hogy egy cigányputriból loptad azt a szart vagy mi? Lenne pénzed egy újra, mert nem keresel rosszul, akkor meg mi akadálya? Legalább takarnád le, mint a Vodafone reklámjában a szerencsétlen lúzerek.
De neked még ennyi eszed sincs!!



Vannak szép új ezüstszínű telefonok, mint az LG Shine, azokkal mi bajod? Inkább ez a sötétkék förmedvény, hova tetted a szemed? És hogy veszi ki az magát egy állásinterjún mondjuk? Tessék, ki is estél, ennyi! Vedd már észre, hogy egy ilyen telefonnal nem veszik komolyan az embert. Ezzel az oldsmobiloddal a mai világban egy szánalmas kis senki vagy, vedd tudomásul!
Tudod mit tud egy mai mobil? Na? Fingod nincs, mi?
Van benne FM-rádió, tudod vele hallgatni az unalmas reggeli műsorodat. És képzeld, mp3-lejátszást is tud! Nem kéne hurcolásznod a böszöm CD-játszódat!
Nem elég baszod?? Van benne WAP, már az is kurva régi, de neked már az is fejlődés lenne.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

És persze headset! Szabaddá teszi mind a két kezed, nem érted? Mi az Úristenért nem fogod már fel, hogy ez jobb neked?

De ha neked az kell, hogy kinézzenek a társaságból, az ismerőseid egyfolytában csesztessenek, hogy "kéne már egy új mobil", ha égni akarsz a munkatársak előtt, hát nesze! Szenvedj ha ez kell! 0 Ft-ért megválthatnád mindezt te posztmodern Don Quiote, mi a fasznak nyomod a passzív rezisztenciát? És azzal se gyere, hogy a 0 Ft az nem is 0 Ft, mert előfizetéses. Nem 0, hanem 1, na bumm. És akkor mi van?



Ha sajnálsz ennyi pénzt a saját jövődbe, a saját megítélésedbe fektetni - lelked rajta. Csak ne mondd, hogy nem szóltam előre, te szégyellnivaló barom! Sose nő be a fejed lágya. Soha.

-----------------------------------------------

ps: Hogy a blog ne veszítse el a "Muzikális brog" mottót, íme egy teljesen idevágó dal, a Bëlga SMS-Love című érzelmes balladája:

 


 


Szólj hozzá!

Címkék: reklám vodafone reklámkritika uszítás

süti beállítások módosítása