Ortisz muzikális brogja

Beszámolók anomáliákról, koncertekről, reklámkritika, lemezkritika; ráadásul mindez rendszertelenül, zenei aláfestéssel, enyhe népművelő beütéssel és öntömjénezéssel megspékelve. Tudják, amilyen blogokkal szarásig van az internet.

Zenebetyár

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

RSS nyalábok

Szégyelled a mobilod? Szégyelld a mobilod!

2007.10.15. 21:47 Ortisz

 

 

 

 

 

 

 

Hogy gondolod, hogy még mindig ezzel a féltéglával mászkálsz? Nem zavar, hogy néznek rád, ha előveszed valahol? Te tényleg ilyen szinten leszarod, hogy hogy ítélnek meg?
Vedd már észre, hogy mi folyik körülötted! A világ halad te meg lemaradsz! Legalább egy kicsit adnál magadra... Ha valaki felhív, mit gondolnak? Hogy egy cigányputriból loptad azt a szart vagy mi? Lenne pénzed egy újra, mert nem keresel rosszul, akkor meg mi akadálya? Legalább takarnád le, mint a Vodafone reklámjában a szerencsétlen lúzerek.
De neked még ennyi eszed sincs!!



Vannak szép új ezüstszínű telefonok, mint az LG Shine, azokkal mi bajod? Inkább ez a sötétkék förmedvény, hova tetted a szemed? És hogy veszi ki az magát egy állásinterjún mondjuk? Tessék, ki is estél, ennyi! Vedd már észre, hogy egy ilyen telefonnal nem veszik komolyan az embert. Ezzel az oldsmobiloddal a mai világban egy szánalmas kis senki vagy, vedd tudomásul!
Tudod mit tud egy mai mobil? Na? Fingod nincs, mi?
Van benne FM-rádió, tudod vele hallgatni az unalmas reggeli műsorodat. És képzeld, mp3-lejátszást is tud! Nem kéne hurcolásznod a böszöm CD-játszódat!
Nem elég baszod?? Van benne WAP, már az is kurva régi, de neked már az is fejlődés lenne.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

És persze headset! Szabaddá teszi mind a két kezed, nem érted? Mi az Úristenért nem fogod már fel, hogy ez jobb neked?

De ha neked az kell, hogy kinézzenek a társaságból, az ismerőseid egyfolytában csesztessenek, hogy "kéne már egy új mobil", ha égni akarsz a munkatársak előtt, hát nesze! Szenvedj ha ez kell! 0 Ft-ért megválthatnád mindezt te posztmodern Don Quiote, mi a fasznak nyomod a passzív rezisztenciát? És azzal se gyere, hogy a 0 Ft az nem is 0 Ft, mert előfizetéses. Nem 0, hanem 1, na bumm. És akkor mi van?



Ha sajnálsz ennyi pénzt a saját jövődbe, a saját megítélésedbe fektetni - lelked rajta. Csak ne mondd, hogy nem szóltam előre, te szégyellnivaló barom! Sose nő be a fejed lágya. Soha.

-----------------------------------------------

ps: Hogy a blog ne veszítse el a "Muzikális brog" mottót, íme egy teljesen idevágó dal, a Bëlga SMS-Love című érzelmes balladája:

 


 


Szólj hozzá!

Címkék: reklám vodafone reklámkritika uszítás

A bejegyzés trackback címe:

https://brog.blog.hu/api/trackback/id/tr5976390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása