Ortisz muzikális brogja

Beszámolók anomáliákról, koncertekről, reklámkritika, lemezkritika; ráadásul mindez rendszertelenül, zenei aláfestéssel, enyhe népművelő beütéssel és öntömjénezéssel megspékelve. Tudják, amilyen blogokkal szarásig van az internet.

Zenebetyár

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

RSS nyalábok

Kissné Rohonczi Margit: Panaszom van! Le az Burger kinggel!

2008.04.29. 21:35 Ortisz


Tisztelt Muzikális brog!

Kérem, közöljék le, hogy panaszom van! Adják mostanában ezt az Angry Whopper reklámfilmet, amiben egy ledér céda, parasztmagyar nyelven "domina" szerepel, és éhezteti szerencsétlen lekötözött férfit. Na nem mintha sajnálnám: úgy kell neki! Ha nem jóképű, minek kezd bőrruhás nővel? Nincs ennyi önkritikája?

 



Mindegy, nem ezért kéne betiltani a reklámot. Van ennek negatívabb oldala is: az uram Dezső mióta meglátta ezt a reklámot, állandóan azzal cukkol, hogy harpenyó. De untig, higgyék el.
Halvány lila ködje sincs, mi az a harpenyó, de ismételgeti. Bezzeg venni? Á, azt nem akar.
1000 Ft-ba kerül ugyanis. És nem próbálja ki, mert drága.

Istenem, hol él ez az ember??
Ha egy átlagember bemegy egy benzinkútra vagy egy Subway szendvicsbárba, 800 Ft egy szendvics! És az még csak alap! Nem hogy harpenyó vagy mi a rosseb lenne benne! Nem tud élni ez az ember, én mondom.

 



De lehet, hogy nem is baj: lefordítottam a Sztaki-szótárral az Angry whoppert és mi jött ki magyarul?

"Mérges irtó nagy hazugság." Lehet, hogy nincs is benne az a hapalejó vagy micsoda. Én se tudom ugyan, hogy ez micsoda, csak már az idegeimre megy ez a szőrös disznó Dezső, hogy papagájként szajkózza: "Harrpenyó, harrpenyó!"

Szóval ajánlom, hogy tiltsák be ezt a förtelmet, mert különben odamegyek freshbob vagy flashmob vagy milyen akcióra a Gój Háziasszonyok képviseletében. Velük együtt!!!

DE! A multikkal összefonódott médiabirodalom még elejét veheti freshbob-akciónknak: ha leadják az év eddigi legjobb reklámját: a Rexona Tini reklámot!

Tudják: a vidámparkban egy helyes, szeplős bakfislány sorban áll, mögötte egy gusztustalan dagadt hosszú hajú kiéhezett szeplős kamasz. Mindig utáltam az ilyen szeplős pofájú kis vakarékokat, tánciskolában is gyűlöltem, ha ilyeneket osztottak mellém. Meg se fogtam a kezüket ("Izzad a tenyerem - mondtam"), tudják, ahogy Eszenyi Enikő sem a Csacsacsa című kiváló magyar filmben!

 



Na szóval: a kis vakarcs beszagol a Rexonából és felpuffad, így legalább mindenki látja, mekkora dagadék! Felemelkedik, majd a tinilány poénból lufinak használja. Igaza van: az ilyen Taigetosz-wannabeken csak röhögni lehet.
Majd elengedi, hadd szálljon fel és igaza van: úgysem fogja keresni senki, a szüleinek is megkönnyebbülés, ha végre eltűnik a felfújt hólyag kölkük! Mint másik kedvenc filmemben, a Pacsirtában! Én mondom: úttörő egy alkotás volt, tabukat döntögetett! Kimondta végre, hogy nincs szükségünk ronda emberekre. Ugyanúgy, mint a Rexona Tini reklám.
Miután a pattanásos végre kiszáll a képből, végre sorra kerülhet a jóképű kamaszsrác, akinek karjaiba omolhat a szeplős bakfislány.
Persze ez csak egy reklámszlogen: Ne várjuk el a Rexonától, hogy likvidálja a környezetünkben élő ronda embereket, sajnos nem, de a szépeket odavonzza.
Szóval ezt adják le többször, nagyon sokszor!
Mert ha agyonhallgatja a karvalytőkés "szorgos" média, akkor lesz kapsz!

Ennyit szerettem volna mondani. Köszönöm, hogy levelem helyet kapott a blogon.

Kissné Rohonczi Margit!
 


Szólj hozzá!

Címkék: reklám tini king burger angry flashmob reklámkritika whopper rexona

A bejegyzés trackback címe:

https://brog.blog.hu/api/trackback/id/tr81976355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása